ONZE OPLEIDINGEN.

 
IpadOs_PNG_Big.png

Wil je je iPad vaardigheden verbeteren? Deze training is voor jou. Onze trainers maken u wegwijs in de nieuwe iPadOS-functies en -mogelijkheden.

Ipadentreprise_PNG_Big.png

Deze opleiding van een halve dag zal u helpen om beter te begrijpen hoe u de iPad moet gebruiken, hoe u er uw favoriete werkinstrument van kunt maken en hoe u ermee aan de slag kunt. Alle tips en trucs om je te helpen er het beste uit te halen.

DesignThinkinEssential_PNG_Big.png

Als je de basis van de Design Thinking methode wilt leren, ben je hier aan het juiste adres. Onze experts bieden u een eendaagse opleiding aan om te begrijpen wat Design Thinking inhoudt. De verschillende stappen worden behandeld, evenals de praktische toepassing in individuele gevallen om u nog meer vertrouwd te maken met de methode.

Photoshop_PNG_Big.png

Een opleiding van twee volle dagen om u vertrouwd te maken met het Photoshop-gereedschap van de Adobe-suite. Voor foto retouchering, mockup creatie in het bijzonder. Verschillende niveaus zijn mogelijk: beginner, gemiddeld of gevorderd, deze training is voor iedereen.

Illustrator_PNG_Big.png

Gedurende twee volle dagen zullen wij u trainen in het Illustrator-gereedschap van de Adobe-suite. Met dit hulpmiddel kunt u meer leren over vectortekenen, het maken van logo's en nog veel meer. Een opleiding voor alle niveaus.

Indesign_PNG_Big.png

In deze opleiding van InDesign, een programma in de Adobe suite, leert u meer over de opmaak van pagina's voor bijvoorbeeld catalogi of boeken. Deze opleiding duurt twee dagen en is toegankelijk voor beginners en gevorderden.

Wordpress_PNG_Big.png

Wordpress is een gratis platform voor het maken van websites, een CMS. Gedurende drie dagen begeleiden wij u in de ontdekking van de Wordpress tool, zijn parameters, zijn editor, hoe uw site te optimaliseren onder Wordpress en vele andere tools.

Onze opleidingen online.

DesignThinking_PNG_Big.png

Een innovatieve methode die u wil helpen bij uw digitale transformatie. Als u geïnteresseerd bent in Design Thinking maar geen tijd hebt om een opleiding van een dag te volgen, bieden wij u een online opleiding aan in de vorm van verschillende videocapsules.